Trickfoto – forevig minder fra festen

Hvis du ønsker, at din store fest skal blive husket som noget helt særligt, kan det være en god idé at hyre en fotokiosk.

Gæsternes opgave med selv at lade sig fotografere kan være med til at bryde isen mellem de gæster, der ikke kender hinanden, og så er det bare nemt nogle rigtig sjove minder, du kan få som festen skrider frem.

Du kan selvfølgelig sagtens få sjove og fine billeder med din og dine gæsters mobiler. Men det er bare noget andet, når fotograferingen i stedet bevæger sig hen og bliver et festligt indslag, hvor alle kan kreere et personligt selfie.

Billeder med eget logo

Hvis du vælger at få vores fotokiosk ud til dit arrangement, så vil du ende ud af med at få skabt en serie af billeder, der alle har samme logo. Det kan for eksempel være fødselarens monogram, eller sølvbrudeparrets skjold fra æresporten.

Så selvom dine gæster ender med at more sig over at tage billeder, der får et individuelt udtryk, så holdes der et overordnet tema på alle billederne, så de er velegnede til at udgive i f.eks. en fotobog.

Sådan fungerer fotokiosken

Som udgangspunkt skriver dine gæster deres telefonnummer/email på skærmen og derefter modtager de straks deres billede eller .gif. Så de kan hurtigt nemt efter billedet er taget dele det på sociale medier eller med familie og venner.

Ved hjælp af ”green screen” kan dine gæster selv vælge hvilken baggrund, der ønskes.

Se vores setup

Her kan du se eksempler på, hvordan et setup med vores fotokiosk kan se ud.

Denne løsning er produceret for Nickelodeon til en Bilka turné.

Book vores fotokiosk

Lyder fotokiosken som det helt rette til dit arrangement eller fest?

Så tag endelig fat i os med det samme. Hvis du har nogle spørgsmål til vores shows eller anden underholdning, så skal du heller ikke tøve med at stille dem. Måske vi kan skræddersy en løsning, der matcher alle dine ønsker, behov og budget.

Husk, Showagent er et af de firmaer, der tilbyder sine shows og underholdning overalt i landet. Det er altså underordnet om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland – vi kommer altid gerne til dig.

Book en fotokiosk
Home » Trickfoto