SPIDERMAN – DR. O’S FORVANDLING

Dr. O har en kæmpe nyhed. Han har lavet en afhandling og vil vise sin præsentation om hvad der skal til for at blive en superhelt. Spiderman kommer til syne og sammen med Dr. O fortæller han lidt om hans egne superkræfter og forklarer også at udover ham selv så findes der mange andre superhelte, med hver deres superkraft.

Pludselig går noget galt og Dr. O får noget af hans laboratoriums udstyr over sig. Hans forvandles til skurken Green Goblin og begynder at angribe Spiderman. Spiderman vil ikke skade sin gode ven Dr. O og ønsker derfor ikke at slås mod ham. Han får dog ikke meget valg da Green Goblin begynder at kaste håndgranater efter ham. Efter noget tids slåskamp lykkes det Spiderman at fange Green Goblin samt at forvandle denne tilbage til Dr. O igen.

MØD DIT IDOL: SPIDERMAN

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Spiderman i en lille opsætning, hvor han derefter kommer og møder børnene. Spiderman stiller op til meet/greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med polestang forklædt som lygtepæl, flotte backdrops til scene og fotosession og 3 personer til afvikling. Event stedet sørger for trådløs anlæg med mikrofon og lydmand samt 2 vagter til meet&greet. Vi kommer med musik og teknikker til showets specieleffekts. Vi gør opmærksom på at vi bruger konfetti og røgmaskiner.

Som ekstra tilkøb til Meet & Greet kan vi i Showagent også tilbyde vores smarte fotokiosk. Læs mere her.