SPIDERMAN SHOW

Nyt Show med Spiderman. Et show-samarbejde mellem MARVEL og SHOWAGENT.

Hvad kræver det egentligt at blive en superhelt? Skal man bare have superkræfter eller kræver det mere? Vores skoleelev skal have hjælp til at fremlægge en opgave og får hjælp af selveste Spiderman. Hvad kræver det så? Det må i jo hjælpe dem med at undersøge. Vi er også ret sikre på at Spiderman vil vise os nogle tricks da vores web-svinger ikke kan lade være med at hoppe og springe. MEN pas på! Grønne Goblin lurer altid lige om hjørnet og er altid klar til at overtage verdensherredømmet! Vores venner har altid brug for publikums hjælp til at redde verden.

Show ca. 25 min

MØD DIT IDOL: SPIDERMAN

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Spiderman i en lille opsætning, hvor han derefter kommer og møder børnene. Spiderman stiller op til meet/greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med polestang forklædt som lygtepæl, flotte backdrops til scene og fotosession og 3 personer til afvikling. Event stedet sørger for trådløs anlæg med mikrofon og lydmand samt 2 vagter til meet&greet. Vi kommer med musik og teknikker til showets specieleffekts. Vi gør opmærksom på at vi bruger konfetti og røgmaskiner.

Som ekstra tilkøb til Meet & Greet kan vi i Showagent også tilbyde vores smarte fotokiosk. Læs mere her.

Home » Spiderman