Pyjamas Helte

Pyjamas Heltene – Vi har en plan!

Pyjamas helte, vi har en plan! Ud i natten for at redde dagen!

Pyjamasheltene Ugline, Kattedreng og Gekko kommer og introducerer sig selv med et festligt musikalsk pyjamas heltemodigt show med både dans og sang. De introducerer publikum for deres individuelle Pyjamas helte kræfter og minder om at man ikke skal give op og der altid er en chance mere for at gøre sig bedre. Kattedrengen er hurtig, Ugline kan flyve og Gekko er stærk men sammen er de et helte modigt team. Sammen med Pyjamas heltene kommer en 4. person der fungerer som konferencier og binder showet sammen. Publikum inviteres til aktivt at afprøve pyjamas heltesnes superkræfter så hele showet fremstår aktivt for tilskuerne.

Når som helst kan Romeo, Månepigen eller Natte Ninja og hans mini ninjaer komme og spolere ting. Så er Pyjamas Heltene klar til at give en hjælpende hånd når man som mest har brug for det.

Pyjamas helte, vi har en plan! Ud i natten for at redde dagen!

Show 1 x 25 min

MØD DINE IDOLER: Oline, Gekko og kattedrengen!

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Pyjamas Heltene i en lille opsætning, hvor de kommer og møder børnene. Pyjamas Heltene stiller op til meet/greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events. Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte back drops til fotosession, musik og 4 personer til afvikling.
​

4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

Som extra tilkøb til Meet & Greet kan vi i Showagent også tilbyde vores smarte fotokiosk. Læs mere her

Home » Pyjamas Helte