Pyjamas Helte

Pyjamas Heltene: Vi har en plan!

Pyjamas Heltene har en plan – de skal ud i natten for at redde dagen!

Pyjamas Heltene Ugline, Kattedreng og Gekko kommer og introducerer sig selv med et festligt musikalsk pyjamas heltemodigt show med både dans og sang.

De introducerer publikum for deres individuelle Pyjamas heltekræfter og minder om, at man ikke skal give op, og der altid er en chance mere for at gøre sig bedre.

Kattedrengen er hurtig, Ugline kan flyve og Gekko er stærk men sammen er de et heltemodigt team. Sammen med Pyjamas heltene kommer en 4. person der fungerer som konferencier og binder showet sammen.

Publikum inviteres til aktivt at afprøve pyjamas heltenes superkræfter så hele showet fremstår aktivt for tilskuerne.

Når som helst kan Romeo, Månepigen eller Natte Ninja og hans mini ninjaer komme og spolere ting. Så er Pyjamas Heltene klar til at give en hjælpende hånd, når der er allermest brug for det.

Show varighed 1 x 25 min

MØD DINE IDOLER: Ugline, Gekko og kattedrengen!

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Pyjamas Heltene i en lille opsætning, hvor de kommer og møder børnene. Pyjamas Heltene stiller op til meet’n’greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

Vores uddannede personale sikrer en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætningen indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, musik og 4 personer til afvikling.
​

Varighed 4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

 

 

Smart fotokiosk

Som et ekstra tilkøb til vores meet’n’greet, kan du også tilbyde dine gæster vores smarte fotokiosk.

Her kan børnene og gæsterne få taget sjove og mindeværdige billeder sammen med Pyjamas Heltene.

Lyder showet til at være den helt rigtige underholdning til dit arrangement eller event? Så tag fat i os med det samme. Vi besvarer gerne på spørgsmål, du måtte have til showet, eller du kan høre mere om, hvad vi ellers kan tilbyde.

 

Book Pyjamas Heltene
Home » Pyjamas Helte