​Postmand Per Juleshow

Postmand Per og den forsvundne juletræsfod

Glæd jer til det helt nye og top professionelle Postmand Per Juleshow. Fra første sekund er man ganske enkelt revet med, når Postmand Per og den glade og underholdende børnevært inviterer publikum indenfor på Postmand Pers travle Postcentral.

I Postmand Pers Juleshow modtager Postmand Per et brev fra selveste julemanden, som har sendt en pakke med en juletræsfod til byens store juletræ.. Men kan Postmand Per mon finde pakken og få den afleveret til tiden?

Der er spænding, sang, dans og gang i den i Postmand Per Juleshow – og både børn og voksne er underholdt fra start til slut.

Efter Postmand Pers Juleshow er der meet’n’greet. Børnene har mulighed for at hilse på Postmand Per og tage fotos. Det er altid et stort tilløbsstykke. Der opstilles en speciel kulisse til fotosession. Så kan mor og far “skyde” et foto med deres mobil/smartphone.

Showet foregår i Postmand Pers “univers” på postcentralen og scenen er prydet med flotte rekvisitter, backdrops og dekoration.

Der medbringes kraftigt lydanlæg, musiktracks og vi sikrer en flot og professionel afvikling.

Postmand Per Juleshow kan også bookes som et samlet julefest-koncept, hvor der både er show, julemand, dans om juletræet, uddeling af gaver og meget mere.

Book Postmand Pers juleshow
Home » ​Postmand Per Juleshow 2017