Powerpuff Pigerne – meet & Greet

Blomst, Bobbel og Bellis er alles venner. De kommer alle tre skønne Power Puff Piger og mødes med børnene, hilser og krammer og giver highfives.

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Power Puff Pigerne i en lille opsætning, hvor de kommer og møder børnene. Bellis i blåt, Bobbel i grønt og Blomst i lyserød stiller op til meet/greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events. Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Meet and greet er uden rekvisitter som sådan, men et flot backdrops til fotosession kan fremskaffes hvis det ønskes, og 4 personer til afvikling.

​
4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

MØD DIne IDOLer: Blomst, Bobbel og Bellis

Som extra tilkøb til Meet & Greet kan vi i Showagent også tilbyde vores smarte fotokiosk. Læs mere her

Blomst

Lederen, bærer oftest rødt og pink og er en klog pige der ved, hvad hun gør. Som leder kan hun dog hænge lidt for meget ved det. Hun kan godt komme op og skændes med Bellis. Desuden har hun en evne til at puste is.​

Bobbel

Den søde pige, bærer oftest blåt og har en utrolig evne til at tale med dyr. Hun elsker dem og at tegne. Blomster, søde små dyr og fantasiverdener hører til hende og hun er en ægte dagdrømmer. Hun har også mange tøjdyr og en speciel en er en lilla blæksprutte ved navn Sprutte. Hun er lidt barnlig, bange for mørke osv. og det gør at Blomst ofte er efter hende.​

Bellis

Drengetypen, bærer grønt og er ekstremt kampglad. Hun elsker at banke skurke og monstre og er meget drenget. Hun kan ikke fordrage sådan noget tøsepjat og finder det fornøjeligt at drille Bobbel. Hun er meget ligefrem og spontan så det er ikke altid hun tænker sig om.

Home » Powerpuff Pigerne