NYHED

Postmand Per i nyt show. Nu med tale.

Postmand Per har fået sin egen stemme tilbage!! Showagent har fået den originale stemme (Ole Fick) til at ligge stemme til dette gennemarbejdet og helt igennem musikalske show.

Børn og barnlige sjæle bliver bragt ind i Postmand Pers verden. Tag med til postcentralen i Grønnedal hvor Postmand Per står med åbne arme og byder velkommen til alle.

Showet

​Emil har fødselsdag. I dag der det Emils fødselsdag og den skal fejres. Per og hans hjælper skal bage en kage. Til det har Postmand Per selvfølgelig skrevet en ”Kage-bage-huske-sang”. Når der synges kan de to postbude ikke lade være med at danse og sprede god stemning. Se om det lykkes at få bagt kagen til Emil.

​Showtid: 1 x 25 minutter

Juleshowet ENDNU en nyhed!!

Nyt juleshow med Postmand Per’s egen stemme indtalt af original stemmen (Ole Fick)

I Grønnedal er der juletravlhed på postcentralen. Men der er altid tid til gæster og julehygge. Postmand Per og hans juleassistent skal dog sende en masse post til en meget speciel kunde på Grønland. De står dog over for en udfordring! De er sneet inde på postcentralen. Hvordan skal de nu få alt posten til Grønland??

Showtid: 1 x 25 minutter

Flotte kulisser, backdrops og lydproduktion.
Showet foregå i Postmand Pers “univers” på postcentralen og scenen er prydet med flotte rekvistitter, backdrops og dekoration.

Der medbringes kraftigt lydanlæg, musiktracks og vi sikrer en flot og professionel afvikling.​

Meet/greet – mød Postmand Per

Børnene har mulighed for at hilse på Postmand Per og tage fotos. Det er altid et stort tilløbsstykke. Der opstilles en speciel kulisse til fotosession. Så kan mor og far “skyde” et foto med deres mobil/smartphone. Varighed 1 x 30 min.​

Mød dit Idol: Postmand Per
Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Postmand Per i en lille opsætning, hvor han kommer og møder børnene. Postmand Per stiller op til meet/greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, lille trådløs anlæg med musik og 2 personer til afvikling.

3 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

Home » Postmand Per​