Peter Pedal

PETER PEDAL & MANDEN MED DEN GULE HAT

Peter Pedal hedder Curious George på engelsk, Nicke Nyfiken på svensk og Nysgjerrige Nils på norsk. Peter Pedal er den nysgerrige abe Peter Pedal, som er blevet flyttet fra sit hjem i Afrika af “Manden med den gule hat”, for at bo sammen med ham i storbyen.

Dette show er med 2 skuespillere hvor den ene også er dukkefører. Peter Pedal er en dukke som sidder på dukkeførerens arm og skuespilleren som fører Peter Pedal taler og synger live som aben.

Showet er stolt udviklet i samarbejde med Showagent og Universal.

Show 1 x 25 min

MØD DINE IDOLER: PETER PEDAL & MANDEN MED DEN GULE HAT!

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Peter Pedal og Manden med den gule hat i en lille opsætning, hvor de kommer og møder børnene. Peter Pedal og Manden med den gule hat stiller op til meet/greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events. Meet&greet; varer 30 minutter

Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte back drops til fotosession, musik og 2 personer til afvikling. Du sørger for trådløs anlæg med mikrofoner, lydmand og minijack på scenen, vi kommer med musikken på egen afspiller. Scenen; skal være minimum 3 x 2 meter. Ved mindre spillesteder (eks. bibliotek eller lignende) behøves ikke en scene, men samme sceneplads.

Som ekstra tilkøb til Meet & Greet kan vi i Showagent også tilbyde vores smarte fotokiosk. Læs mere her