Peter Pedal og affaldssorteringen

For første gang i Europa, Peter Pedal Live! Et show udviklet i samarbejde mellem Universal og Showagent

Året 1941 er første gang verden møder den lille nysgerrige abe, som bliver flyttet fra hjem i Afrika af ”Manden med den gule hat” til storbyen New York. Siden er karakteren filmatiseret og illustreret i utallige versioner verden over, fra spillefilm til godnat læsning i natlampens skær. Peter Pedal er kendt for sin altid optimistiske tilgang til livet, og lidt uheldige ulykker – men det lykkes altid Peter Pedal at gøre det godt igen.

Den verdensberømte lille nysgerrige abe Peter Pedal, som er kendt over hele verden og elsket af børn og voksne, kan nu opleves live for første gang.

Vær med når Peter Pedal og hans trofaste ven manden med den gule hat, gør os alle sammen klogere på affaldssortering i et show med sang, musik og en lille smule af Peter Pedals ulykker. I dette show lærer børnene og Peter Pedal hvordan vi skal være mere miljøbevidste i form af affaldsottering.

Showet varer 1 x 25 min og der er efterfølgende 30 min meet n greet med Peter Pedal og manden med den gule hat. Der opstilles en flot foto backdrop hvor fans kan få taget billede med den elskelig abe.