Peddersen og Findus

PEDDERSEN & FINDUS – FINDUS FEJRER FØDSELSDAG!

Showet omhandler Pedersen og katten Findus som er i fuld gang med at forberede pandekagelagkagen til Findus fødselsdag. Dette er Findus anden fødselsdag i år, men som han selv siger, så burde katte jo få flere fødselsdage da de har flere liv.
Pedersen er rigtig god til at lave pandekager, imens Findus mest er god til at lave ballade, så uden at Pedersen lægger mærke til det, så begynder Findus at lave narrestreger i hans køkken. Heldigvis så opdager Pedersen det hele og redder dagen med hans nyeste opfindelse, pandekage-kopimaskinen. Alt som er godt ender godt og fortællingen får en lykkelig slutning hvor alle voksne og børn er med til at fejre Findus.

Dette show er med 2 skuespillere hvor den ene også er dukkefører. Findus er en dukke på ca. 90cm som sidder på dukkeførerens arm og skuespilleren som fører Findus taler og synger live som katten Findus.

Show 1 x 25 min

MØD DINE IDOLER: PEDDERSEN OG FINDUS!

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Peddersen og Findus i en lille opsætning, hvor de kommer og møder børnene. Peddersen og Findus stiller op til meet/greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events. Meet&greet; varer 30 minutter

Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte back drops til fotosession, musik og 2 personer til afvikling. Event stedet sørger for trådløs anlæg med mikrofoner, lydmand og minijack på scenen, vi kommer med musikken på egen afspiller. Scenen; skal være minimum 3 x 2 meter. Ved mindre spillesteder (eks. bibliotek eller lignende) behøves ikke en scene, men samme sceneplads.

Som ekstra tilkøb til Meet & Greet kan vi i Showagent også tilbyde vores smarte fotokiosk. Læs mere her 

Home » Peddersen og Findus