Peddersen og Findus

Findus fejrer fødselsdag

Showagents show om Peddersen og katten Findus handler om de to, der er i fuld gang med at forberede pandekagelagkage til Findus’ fødselsdag.

Dette er Findus’ anden fødselsdag i år, men som han selv siger, så burde katte jo få flere fødselsdage, da de har flere liv.

Peddersen er rigtig god til at lave pandekager, imens Findus mest er god til at lave ballade, så uden at Peddersen lægger mærke til det, så begynder Findus at lave narrestreger i hans køkken.

Heldigvis opdager Peddersen det hele og redder dagen med hans nyeste opfindelse – pandekage-kopimaskinen. Alt som er godt ender godt og fortællingen får en lykkelig slutning, hvor alle voksne og børn er med til at fejre Findus.

Dette show er med 2 skuespillere, hvor den ene også er dukkefører. Findus er en dukke på ca. 90cm, som sidder på dukkeførerens arm, og skuespilleren som fører Findus taler og synger live som katten Findus.

Show varighed 1 x 25 min

Mød dine idoler: Peddersen og Findus

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Peddersen og Findus i en lille opsætning, hvor de kommer og møder børnene.

Peddersen og Findus stiller op til meet’n’greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events. Meet’n’greet varer 30 minutter.

Vores uddannede personale sikrer en perfekt afvikling og sørger for, at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætningen indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, musik og 2 personer til afvikling.

Eventstedet skal sørge for trådløst anlæg med mikrofoner, lydmand og minijack på scenen. Vi kommer med musikken på egen afspiller. Scenen skal være minimum 3 x 2 meter. Ved mindre spillesteder (eks. bibliotek eller lignende) behøves ikke en scene, men samme sceneplads.

Smart fotokiosk

Som et ekstra tilkøb til vores meet’n’greet, kan du også tilbyde dine gæster vores smarte fotokiosk.

Her kan børnene og gæsterne få taget sjove og mindeværdige billeder sammen med både Peddersen og Findus.

Lyder showet med Peddersen og Findus, der fejrer fødselsdag, som at være den helt rette underholdning til dit arrangement eller event? Jamen så tag fat i os med det samme!

Vi besvarer gerne på spørgsmål, du måtte have til showet, eller du kan høre mere om, hvad vi ellers kan tilbyde.

Book Peddersen og Findus
Home » Peddersen og Findus