Paw Patrol

Paw Patrol – Hjælper Borgmester GodGlad

Drengen Ryder og hans kobbel af hvalpe hjælper til som rednings tjeneste i kystbyen Adventure Bay. Hver hvalp har en egenskab som modsvarer de job mennesker udfører så som brandmand, politi, pilot, jord&beton og mange flere.

Ryder og Paw Patrol skal hjælpe borgmester Godglad med at arrangere et talent show i byen Adventure Bay. Hun har hårdt brug for Paw Patrols hjælp og det HURTIGT!! Som Ryder altid siger: ”Når du er i knibe bare gø for hjælp”.

De får den pote-tastiske ide at optræde med deres vovse boogie og får brug for publikums hjælp. Hele publikum aktiveres med tilråb og dans og to frivillige børn inviteres på scenen og danse med.

1 x 25 min show

MØD DIne IDOLer: Ryder, Marchal og Chase

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Paw Patrol i en lille opsætning, hvor de kommer og møder børnene. Paw Patrol stiller op til meet & greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, lille trådløs anlæg med musik og 2 personer til afvikling.

​
4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

Som extra tilkøb til Meet & Greet kan vi i Showagent også tilbyde vores smarte fotokiosk. Læs mere her

Home » Paw Patrol