Paw Patrol

Paw Patrol hjælper Borgmester GodGlad

Drengen Ryder og hans kobbel af hvalpe hjælper til som redningstjeneste i kystbyen Adventure Bay.

Hver hvalp har en egenskab, som modsvarer de job mennesker udfører såsom brandmand, politi, pilot, jord&beton og mange flere.

Ryder og Paw Patrol skal hjælpe borgmester Godglad med at arrangere et talentshow i byen Adventure Bay. Hun har hårdt brug for Paw Patrols hjælp og det er med det samme! Som Ryder altid siger: ”Når du er i knibe bare gø for hjælp”.

De får den pote-tastiske ide at optræde med deres vovse, boogie og får brug for publikums hjælp. Hele publikum aktiveres med tilråb og dans og to frivillige børn inviteres på scenen for at danse med.

Varighed 1 x 25 min show

Mød dine idoler: Ryder, Marchal & Chase

Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Paw Patrol i en lille opsætning, hvor de kommer og møder børnene. Paw Patrol stiller op til meet’n’greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

Vores uddannede personale sikrer en perfekt afvikling og sørger for, at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætningen indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, lille trådløst anlæg med musik og 2 personer til afvikling.

Varighed ​
4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

 

Smart fotokiosk

Som et ekstra tilkøb til vores meet’n’greet, kan du også tilbyde dine gæster vores smarte fotokiosk.

Her kan børnene og gæsterne få taget sjove og mindeværdige billeder af kunstnerne.

Lyder Paw Patrol showet til at være den helt rette underholdning til dit arrangement eller event? Jamen så tag fat i os med det samme! Vi besvarer gerne på spørgsmål, du måtte have til showet, eller du kan høre mere om, hvad vi ellers kan tilbyde.

Book Paw Patrol
Home » Paw Patrol