Marvel Avengers

Meet & Greet

Avengers (på dansk også kendt som Alliancen) er et superhelte hold, som blandt andet består af: Captain America, Iron Man, Hulk, Thor og Spider-Man.

The Avengers er en superheltegruppe med varierende sammensætning, men som normalt består af flere af Marvels mest kendte superhelte. Hos Showagent kan du booke op til 5 af disse særdeles kendte helte til at mødes med dine kunder og/eller gæster til dit event.

Den grønne Hulk, Thor der er inspireret fra de Nordiske Guder, Kaptajn Amerika med hans ikoniske stjerne skjold, Spiderman den unge Peter Parker der blev bidt af en edderkop og Iron Man den ultra intelligente mand, som har bygget sig en dragt, som gør ham stærk og usårlig.

Book én eller flere helte

Til mindre og store steder, butikker og events kan du nu booke én helt alene eller sammen med flere i en lille opsætning, hvor de kommer og møder børnene.

Helten eller heltene stiller op til meet’n’greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

Vores uddannede personale sikrer en perfekt afvikling og sørger for, at dit publikum får den optimale oplevelse. Meet’n’greet er uden rekvisitter som sådan, men et flot backdrop til fotosession kan fremskaffes, hvis det ønskes og antallet af helte +1 personer til afvikling.
​

4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

Mød dine idoler fra Avengers

Ud over at du kan booke vores Marvel show, så har du også mulighed for at at kunne tilbyde dine kunder/gæster at kunne møde superheltene. Vi har nemlig en smart fotokiosk, hvor børnene kan få taget mindeværdige billeder sammen med deres idoler.

Lyder det som det helt rette event til dit arrangement?

Så kontakt os endelig med det samme. Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have til showet eller vores andre underholdningsideer.

 

Book vores MARVEL superhelte
Home » MARVEL