Marvel Avengers – meet & Greet

Avengers (på dansk også kendt som Alliansen) er et super helte hold, som blandt andet består af: Captain America, Iron Man, Hulk, Thor og Spider-Man. The Avengers er en superheltegruppe med varierende sammensætning, men som normalt består af flere af Marvels mest kendte superhelte, hos os i Showagent kan du booke op til 5 af disse særdeles kendte helte til at mødes med dine kunder og/eller gæster til dit event. Den grønne Hulk; Thor der er inspireret fra de Nordiske Guder; Kaptajn Amerika med hans ikoniske stjerne skjold; Spiderman den unge Peter Parker der blev bidt af en edderkop, og Iron Man den ultra intelligente mand som har bygget sig en dragt, som gør ham stærk og usårlig.

Til mindre og store steder, butikker og events kan du nu booke en helt alene, eller sammen med flere, i en lille opsætning, hvor de kommer og møder børnene. Helten eller heltene, stiller op til meet/greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events.
Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Meet and greet er uden rekvisitter som sådan, men et flot backdrops til fotosession kan fremskaffes hvis det ønskes, og antallet af helte +1 personer til afvikling.
​

4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

MØD DIne IDOLer fra Avengers

Som extra tilkøb til Meet & Greet kan vi i Showagent også tilbyde vores smarte fotokiosk. Læs mere her.

Home » MARVEL