Jungledyret Hugo Show – Abestreger i junglen​

Safariguiden; “Så nu er jeg venner med et super sjældent jungledyr og det er bestemt ikke kedeligt kan i tro! Hugo er altid ude på nye eventyr.”

Kan du også lide eventyr, sjov og ballade? Så ta’ med Safari guiden som tager os med på et eventyr hvor vi møder Jungledyret Hugo. Børnene lærer hvad et jungledyr er, hvad det spiser og hvordan det løser svære jungleproblemer.
Jungledyret Hugos sceneshow består af en blanding af sanglege, problem som børnene skal hjælpe Hugo med at løse samt jungle-konkurrencer – eksempelvis “Kast med bananer” og “Safarihat frisbee”.
Dette er et show som aktiverer både store og små og som sætter et smil på alles læber.
Sangene der bliver sunget er fra Hugos egen CD.

​Meet/greet – Jungledyret Hugo

Børnene har mulighed for at hilse på Jungledyret Hugo og tage fotos. Det er altid et stort tilløbsstykke. Der opstilles en speciel kulisse til fotosession. Så kan mor og far “skyde” et foto med deres mobil/smartphone.
Varighed 1 x 30 min.

Mød dit Idol
Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Jungledyret Hugo i en lille opsætning, hvor han kommer og møder børnene. Jungledyret Hugostiller op til meet/greet (mød og kram), fotosession og medvirker som integreret del af dine events.
Vores uddannede personale sikre en perfekt afvikling og sørger for at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, lille trådløs anlæg med musik og 2 personer til afvikling.

4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.