Juleshow og Juletræsfest med Nisse Line og Nisse Lotte

Rock n’Roll SnowShow

Leg, sang, dans og trylleri står på skemaet, når Nissepigen Nisse Line og hendes bedste ven Nisse Lotte indtager en scene nær dig. I årets juleshow opfordres både børn og voksne til at hjælpe Nissepigerne, når de på deres rejse jorden rundt prøver at finde hjem til Danmark i tid til juleaften.

​Kom og lad dig rive med af deres fantastiske sang og uudtømmelige energi.

Varighed ca. 25 minutter.

Kombiner gerne med juletræsfesten n​og få en hel dags- eller aften arrangement for dine gæster, kunder eller medarbejdere.​

Juletræsfest med Julemanden

Mød manden bag julegaverne til årets flotteste juletræsfest.

Gamle gode klassikere blandes med sjov og spas og en masse sanglege. Her kan alle, uanset alder, tage en svingom i manegen sammen med julemanden og Nissepigen Tosse.

Varighed ca. 25-35 minutter.

Dette show egner sig til alt fra juletræstænding på torvet til firmafesten – og alt der imellem.

“Til julebal i Hanstholm Nisseland”

Anmeldelse af Henning Mayann.

Hold da op! Børneunderholdning i særklasse, eller man fristes til at sige “på meget højt plan” – god lyd, gode stemmer og godt tilrettelagt. Havde børnene siddet på en stol, ville de straks sidde helt ude på kanten.

Har man da set mage! Her var underholdning i både børne- og voksenhøjde. To søde nissepiger, Nisseline og Nisselotte, tog børnene med storm, og da nissefar dukkede op, var det endelig jul i Hanstholm Centret på den fede måde.

Der blev danset, sunget, holdt i hånd og snakket – børnene var helt oppe at køre, tænk dig en gang, her var vi vidne til et juleshow, hvor kunstnerne fangede børnene fra første minut.

Nærvær er vel nøgleordet. Gad vide om denne hoppetosse har talt med sine med-nisser om det? Det virkede i hvert fald sådan. Vi voksne kan da godt blive helt rørt over sådan en juleomgang.

Børn får altså stadig lov til at være julebørn på trods af finanskriser, udlændingelov og alt andet rod, “de voksne” går og kloger i.

En rigtig fin formiddag i Hanstholm Centret – æren er hos alle børnene, Hoppetossen og et kreativt tænkende Hanstholm Center.​

 

Book juleshow og/eller juletræsfest
Home » Juleshow og Juletræsfest med Nisse Line og Nisse Lotte