Foto Kiosk

Forevig minder med børnene

Hvis man ønsker, at ens fest eller event skal blive husket som noget helt særligt, kan det være en god idé at hyre en foto kiosk til sit optrin. Gæsternes opgave med selv at lade sig fotografere kan være med til at pirre deres fantasi for de unge gæster, der gerne vi foreviges med deres idol fra tegnefilmene, samt få et smil frem på alles læber. Afhængigt af hvilke foto minder man ønsker, kan man få en foto kiosk ud og forevige personer, for eksempel fødselaren eller børnene med en tegneseriehelt og alle festens/eventets gæster.

At booke en foto kiosk til sin fest kan være en god idé, hvis man ønsker, at ens dag skal blive et minde for eftertiden. En fest eller et event kan sagtens være god med de fotos som gæsterne tager med deres mobiler, men et festligt indslag at alle selv kan kreere deres selfies med et personligt minde fra festen kan være med til hæve humøret og sætte rigtig gang i aktiviteterne. Så hvis der er et større event, en børnefødselsdag, en konfirmation eller noget helt fjerde i den nærmeste fremtid, kan det være en god idé at hyre en foto kiosk allerede nu. Festlige fotos med vores foto kiosk til din fest skaber en serie af billeder der har samme logo, for eksempel konfirmandens monogram eller yndlings tegneserieheltene i baggrunden, så selvom gæsterne har muntret sig med temmelig individuelle udtryk, holdes der et kontinuerligt over ordnet tema på de mange fotos, så de er velegnede til at udgive i f.eks. et print eller en foto bog.

Som udgangs punkt skriver gæsterne deres telefonnummer/email på skærmen og derefter modtager de straks deres billede eller .gif, hvorefter de straks kan dele det.

Showagent er et af de firmaer, der tilbyder deres tjenester overalt i landet. Altså er det ligegyldigt hvor man bor, fordi Showagent kommer til en.

Udover store fester som børne fødselsdage og konfirmations fester kommer vi også gerne ud til firmafester og byfester, hvor der skal sættes lidt ekstra farve på begivenhederne. Her kan en god oplevelse med sjove foto minder hæve humøret og gøre folk tilbøjelige til at komme igen, hvis det nu for eksempel er et årligt arrangement.

Skal festen og eventet være en succes, så tøv ikke med at kontakte Showagent.

Ved hjælp af ”greenscreen” kan gæsterne selv vælge deres baggrund. Se eksempler her:

SE VORES SETUP

Her er et eksempel på hvordan et set-upmed vores fotokiosk ser ud. Denne løsningproduceret vi for Nickelodeontil en Bilka turné

BOOK UNDERHOLDNING TIL FESTEN OG FÅ SMILET FREM PÅ DINE GÆSTER

Hvis du ønsker at booke os til at fremføre et af de klassiske shows, der næsten altid får smilet frem på gæsternes læber og hæver humøret, kan du ringe til os på telefon 70 27 03 90

Hvis du ønsker at få mere information om de muligheder vi kan tilbyde inden for underholdning til fest er du velkommen til at ringe til os på 70 20 07 06.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Home » Foto Kiosk