Foto Kiosk

Forevig minder fra festen

Hvis man ønsker, at ens store fest skal blive husket som noget helt særligt, kan det være en god idé at hyre en foto kiosk til sin fest. Gæsternes opgave med selv at lade sig fotografere kan være med til at bryde isen mellem de gæster, der ikke kender hinanden, samt få et smil frem på alles læber. Afhængigt af hvilke foto minder man ønsker, kan man få en foto kiosk ud forevige de personer, for eksempel fødselaren eller et brudepar og alle festens gæster.

At booke en foto kiosk til sin fest kan være en god idé, hvis man ønsker, at ens dag skal blive et minde for eftertiden. En fest kan sagtens være god med de fotos som gæsterne tager med deres mobiler, men et festligt indslag at alle selv kan kreere deres selfies med et personligt minde fra festen kan være med til hæve humøret og sætte rigtig gang i festen. Så hvis der er en stor, rund fødselsdag, et bryllup eller noget helt tredje i den nærmeste fremtid, kan det være en god idé at hyre en foto kiosk allerede nu. Festlige fotos med vores foto kiosk til din fest skaber en serie af billeder der har samme logo, for eksempel fødselarens monogram eller sølverbrudeparrets skjold til æresporten, så selvom gæsterne har muntret sig med temmelig individuelle udtryk, holdes der et kontinuerligt over ordnet tema på de mange fotos, så de er velegnede til at udgive i f.eks. et print eller en foto bog.

Som udgangs punkt skriver gæsterne deres telefonnummer/email på skærmen og derefter modtager de straks deres billede eller .gif, hvorefter de straks kan dele det.

Showagent er et af de firmaer, der tilbyder deres tjenester overalt i landet. Altså er det ligegyldigt hvor man bor, fordi Showagent kommer til en. Ved hjælp af ”greenscreen” kan gæsterne selv vælge deres baggrund. Se eksempler her:

Udover store fester som runde fødselsdage og bryllupsfester kommer vi også gerne ud til firmafester og byfester, hvor der skal sættes lidt ekstra farve på begivenhederne. Her kan en god oplevelse med sjove foto minder hæve humøret og gøre folk tilbøjelige til at komme igen, hvis det nu for eksempel er et årligt arrangement.

Skal festen og eventet være en succes, så tøv ikke med at kontakte Showagent.

SE VORES SETUP

Her er et eksempel på hvordan et set-upmed vores fotokiosk ser ud. Denne løsningproduceret vi for Nickelodeontil en Bilka turné

BOOK UNDERHOLDNING TIL FESTEN OG FÅ SMILET FREM PÅ DINE GÆSTER

Hvis du ønsker at booke os til at fremføre et af de klassiske shows, der næsten altid får smilet frem på gæsternes læber og hæver humøret, kan du ringe til os på telefon 70 27 03 90.

Hvis du ønsker at få mere information om de muligheder vi kan tilbyde inden for underholdning til fest er du velkommen til at ringe til os på 70 20 07 06.

Vi ser frem til at høre fra dig.