Event Produktion

Udover Showagents faste repertoire så producerer vi også events for virksomheder og brands i hele Norden.

Det kan dreje sig om alt fra ​at styrke et brand eller et firmas kendskab hos deres kunder med hjælp af større arrangementer. Det kan være i form af alt fra længere turnéer til mindre events for brandets eller firmaets samarbejdspartnere.

Eller indkøbscentre, lokaliteter og mødesteder der har brug for aktiviteter, hvor vi skræddersyer oplevelsespakker til dem med de brands, vi selv har licenser til.

NERF events og turné

Showagent fik til opgave af Hasbro at udbrede børn og unges kendskab til de legetøjs- og sportsprodukter, der forhandles af sportsbrandet NERF.

Der blev i samarbejde med NERF udarbejdet et koncept med Danmarks mesterskab i discipliner, der dækkede de forskellige sportsprodukter NERF forhandler. En landsdækkende turné med konkurrencer for børn og unge med vindere fra alle landsdele kulminerede i et mesterskab i Københavnsområdet.

Der blev blandt andet konkurreret i præcisionsskud med blasters og bolde – sågar biler.

Cartoon Network i City 2

City2 hyrede Showagent til at lave en sommerpark til deres yngste kunder, som kunne komme og lade sig aktivere, imens deres forældre handlede i centrets butikker.

Showagent benyttede ét blandt adskillige brands, vi har licens til og kreerede et forlystelses- og aktivitetsområde i centrum af City2. Dette under hensyntagen til licens-giverens ønsker for deres brand.

Sommerparken havde daglige underholdningsshows, digitale selfie aktiviteter, fysisk udfoldelse m.m.

​​Anders And og Co Sommer tur

Egmont/Serieforlaget hyrede Showagent til at lave en Sommertour for at styrke børn og unges kendskab til deres blade og Disneys produkter.

Showagent stykkede et mobilt event sammen i samarbejde med licens-giverne, og vi havde en fast stab af vores team med rundt i Skandinavien med bussen.

Campingpladser, feriecentre, forlystelsesparker og diverse byers lokale samlingssteder, f.eks. havne og torvepladser, var mål for touren og på hvert stop var der både sceneshows, konkurrencer, tilbud om fri leg med produkterne og fysisk udfordrende aktiviteter.

Juleshow

Rosengaards Centeret hyrede Showagent til et stort Juleshow.

Målet var at skabe den rette julestemning, der fik smilet frem hos store og små med traditionelle julesange pakket ind i en Broadway stil. Showet varede i ca. 25 min og blev spillet 2 gange om dagen i 23 dage.

Fuld produktion med professionelle skuespillere/musicalperformere lyd, lys, kostumer, musik og flot scenografi.

Home » Event Produktion