Event Produktion

Udover Showagents faste repertoire så producerer vi også events for virksomheder og brands i hele Norden, se eksempler her under. Det kan dreje sig om alt fra ​at styrke et brand eller et firmas kendskab hos deres kunder med hjælp af større arrangementer i form af alt fra længere turnéer til mindre events for brandets eller firmaets samarbejdspartnere, eller indkøbs centre, lokaliteter og mødesteder der har brug for aktiviteter hvor vi skræddersyer oplevelses pakker til dem med de brands vi selv har licenser til.

NERF events og turné

Showagent fik til opgave af Hasbro at udbrede børn og unges kendskab til de legetøjs- og sports produkter der forhandles af sports brandet NERF. Der blev i samarbejde med NERF udarbejdet et koncept med Danmarks mesterskab i discipliner der dækkede de forskellige sports produkter NERF forhandler. En lands dækkende turné med konkurrencer for børn og unge, med vindere fra alle landsdele kulminerede i et mesterskab i Københavnsområdet. Der blev blandt andet konkurreret i præcisions skud med blasters og bolde, sågar biler.

Cartoon Network i City 2

City2 hyrede Showagent ind til at lave en sommer park til deres yngste kunder, som kunne komme og lade sig aktivere imens deres forældre handlede i centrets butikker. Showagent benyttede ét blandt adskillige brands vi har licens til og kreerede et forlystelses- og aktivitets område i centrum af City2. Dette under hensyntagen til licens giverens ønsker for deres brand. Sommerparken havde daglige underholdnings shows, digitale selfie aktiviteter, fysisk udfoldelse m.m.

​​Anders And og Co Sommer tur

Egmont/Serieforlaget hyrede Showagent til at lave en Sommer tour for at styrke børn og unges kendskab til deres blade og Disneys produkter. Showagent stykkede et mobilt event sammen i samarbejde med licens giverne og vi havde en fast stab af vores team med rundt i Skandinavien med bussen. Campingpladser, feriecentre, forlystelses parker og diverse byers lokale samlingssteder, f.eks. havne og torvepladser var mål for touren og på hvert stop var der både sceneshows, konkurrencer, tilbud om fri leg med produkterne og fysisk udfordrende aktiviteter.

Juleshow

Home » Event Produktion