Dansebanden​

Mobil dans til enhver lejlighed

​Utrolig fleksibel underholdning. Dansebanden kan optræde i gågader, shoppingcenter. En mobile underholdnings løsning hvor de selv medbringer kraftig batteridrevet højtaler.

Jubilæum dansebanden (set øverst)

Så er der fest! Den gladeste flash-mob du kan tænke dig. Dansebanden hjælper jer med at fejre jeres næste event. Glade engelske og danske toner som ”Celebration”, ”Congratulations” og ”Hip hurra det er min fødselsdag” blæser ud af det mobile anlæg. Sjov og anderledes walk around underholdning. Med sådan et event behøves ikke scene. Det hele afvikles på gulvet i publikumshøjde. Det hele virker som en ”flash-mob” (spontan underholdning).

De galde dansere er gerne behjælpelig med at dele vareprøver, slik m.m. ud hvis ønskes.

Afvikles typisk over 3 timer (6 x 10 min)

Dansebanden

Oplev sjov og anderledes walkaround underholdning med Dansebanden. Denne professionelle danse-trio spreder glæde og godt humør med sine trin og glade koreografier. Dansebanden kan bestilles i forskellige kostumer.

De kan komme i Dannebrog kjoler og jakkesæt, som nydelige rengørings koner, i 50ér inspirerede rockabilly kjoler eller i farverige oppustelige dragter. Dette gør at de kan tilpasses ethvert arrangement, alt fra fødselsdag, jubilæum og fest i både gågade såvel som storcenter.

Home » Dansebanden​