Brandmand Sam

Velkommen til Pontypandy
Joe kommer til byen og vil utrolig gerne lære noget om byen og dens indbyggere. Brandmand Sam er en venlig mand og han vil hellere end gerne fortælle alt, han ved om byen. Publikum kan nu helt eksklusivt følge med på en guidet tur med underholdning, sjove dialoger og masser af de sange, børnene kender fra TV. Og selvfølgelig kan Brandmand Sam slet ikke lade være med at dele ud af sine sikkerhedstips undervejs – på sin egen sjove måde, krydret med skægge sanglege.

Meet’n’greet
Børnene har mulighed for at hilse på Brandmand Sam og tage fotos. Det er altid et stort tilløbsstykke. Varighed 1 x 30 min.

Mød dit Idol
Til mindre steder, butikker og events kan du nu booke Brandmand Sam i en lille opsætning, hvor han kommer og møder børnene. Brandmand Sam stiller op til meet’n’greet, fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

Vores uddannede personale sikrer en perfekt afvikling og sørger for, at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, lille trådløst anlæg med musik og 2 personer til afvikling. 4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

Home » Brandmand Sam