Brandmand Sam

Velkommen til Pontypandy

Joe kommer til byen og vil utrolig gerne lære noget om byen og dens indbyggere.

Brandmand Sam er en venlig mand, og han vil hellere end gerne fortælle alt, hvad han ved om byen. Publikum kan nu helt eksklusivt følge med på en guidet tur med underholdning, sjove dialoger og masser af de sange børnene kender fra TV.

Og selvfølgelig kan Brandmand Sam slet ikke lade være med at dele ud af sine sikkerhedstips undervejs – på sin egen sjove måde, krydret med skægge sanglege.

Meet’n’greet

Børnene har mulighed for at hilse på Brandmand Sam og tage fotos. Det er altid et stort tilløbsstykke.

Varighed 1 x 30 min.

Mød dit idol

Ved mindre steder, butikker og events kan du nu booke Brandmand Sam i en lille opsætning, hvor han kommer og møder børnene. Brandmand Sam stiller op til meet’n’greet, fotosession og medvirker som integreret del af dine events.

Vores uddannede personale sikrer en perfekt afvikling og sørger for, at dit publikum får den optimale oplevelse. Opsætning indeholder totalevent med flotte backdrops til fotosession, lille trådløst anlæg med musik og 2 personer til afvikling.

4 x 30 min. som afvikles indenfor 4 timer.

Book Brandmand Sam til dit event

Lyder showet med Brandmand Sam til at være det helt rette til dit event? Så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Vi har haft stor succes med showet, og vi kan garantere dig, at de fremmødte børn og voksne til dit arrangement også vil nyde glæde af showet.

Book Brandmand Sam
Home » Brandmand Sam